Retourbeleid

Soms is het bij online aankopen lastig om te zien hoe een product er in het echt uit ziet. Kleur en afwerking kunnen anders zijn dan je verwacht. Of je bent gewoon niet helemaal tevreden. Mochten er mankementen zijn, neem dan eerst met ons contact op zodat we dit voor je op kunnen lossen. 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan vinden wij dat heel jammer, en we horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Retourneren doe je eenvoudig in 3 stappen:

Stap 1: Contacteer ons via info@tomassotables.com om een retourlabel te ontvangen.

Stap 2: Stuur je bestelling op.

Zorg dat je de Track & Trace code van het pakket bewaart. Als zender ben je verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Laat ons weten dat het retour is gestuurd met de T&T als bewijs en ontvang het aankoopbedrag op je rekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5-10 werkdagen weer op je bankrekening staat. 

Let op: koop zelf geen verzendlabels bij een vervoerder, deze worden niet vergoedt door ons. 

Voorwaarden:

  • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
  • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (per e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Terug naar het overzicht