De persoon achter Tomasso Tables

Tomasso Tables is begonnen door Lars, een meubelspecialist die al sinds zijn 18e actief is in de meubelbranche. In 2017 besloot hij om zich te gaan verdiepen in allerlei soorten meubelen, met als doel om mensen zo goed mogelijk te helpen hun huizen gezelliger te maken. 

Bekijk Al Onze Producten

Hoe het begon

Tomasso Tables begon toen Lars iets wilde beginnen wat families dichter bij elkaar zou brengen. Hij besloot eetkamertafels en stoelen aan te bieden. De mooiste en uniekste ontwerpen, van de hoogste kwaliteit. De missie is vanaf het begin geweest om het meest uitgebreide assortiment te hebben, voor iedereen wat wils.

Waarom ‘Tomasso Tables’?

Wij van Tomasso Tables bieden eetkamer meubels aan met de meest exclusieve en opvallende ontwerpen. We zien onze meubels als Italiaanse designer producten. Hier kwam de inspiratie voor de naam Tomasso Tables vandaan.

Dé eetkamer specialist

We zijn dé eetkamer meubelen specialist. Als je op zoek bent naar eetkamer meubels die anders zijn dan de gemiddelde eetkamer ben je bij Tomasso Tables op de goede plek.

We houden ervan om advies op maat te geven, en je te helpen om van jouw huis een warme plek te maken! Onze experts weten alles van eetkamer meubels. Van verschillende stijlen, tot materialen, en afmetingen. Aarzel niet om ons te contacteren, en we helpen je graag om de eetkamer meubels voor jou te vinden.