Tomasso Tables is hier om uw eetkamer te verbeteren met kwalitatieve meubels. We leveren producten met unieke ontwerpen en van hoge kwaliteit om onze klanten zo blij mogelijk te maken. We werken uitsluitend betrouwbare partners en fabrikanten voor alle producten in ons assortiment.

U kunt bij Tomasso Tables terecht voor alles wat u nodig heeft in uw eetkamer. Van eetkamerstoelen, tot tafels, tot hele eetkamersets. Bij ons is alles verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor Tomasso Tables?

Ontwerp

We zijn sinds het begin van ons bestaan gefocust geweest op het leveren van unieke ontwerpen en deze constant te blijven innoveren. Elk van onze producten heeft een ontwerp dat op weinig andere plekken te vinden is. We kijken zeer kritisch naar onze eigen collectie en een groot deel van potentiële producten doen we elke maand van de hand. Op deze manier doen we ons best ons assortiment te onderscheiden en mensen terug te laten komen voor meer.

Kwaliteit

Naast unieke ontwerpen zijn we ook toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten aan onze klanten. We bieden alleen meubels aan van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijk en altijd van legale afkomst. Al onze leveranciers gebruiken betrouwbare materialen en beschikken over gekwalificeerde vakmensen die zorgvuldig de producten produceren en assembleren. We zijn als oprichters van Tomasso Tables erg ervaren in de meubel industrie, een van onze eigenaren heeft meerdere andere meubelwinkels grootgebracht.

Beschikbaarheid

Onze bezorgservice is goed georganiseerd, gericht op zorgvuldigheid en een zo snel mogelijke levertijd. We doen er alles aan om de producten van onze leveranciers zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen! Bovendien bieden we verzending met tracking, zodat u uw bestelling op elk moment van de dag in de gaten kunt houden. Op onze website staat bij het desbetreffende product altijd de levertijd die wij normaal gesproken nodig hebben voor een levering naar uw locatie.

Klantenservice

We weten dat goede producten niet genoeg zijn om een bedrijf mee op te bouwen, service en technische hulp zijn nodig om dit te ondersteunen. We willen dat onze klanten keer op keer bij ons terugkomen en onze producten en diensten aanbevelen aan vrienden, familie en collega’s. We bewerkstelligen dit door geweldige service en hulp te bieden.

Onze visie voor klantenservice is ouderwets; Al onze mederwerkers zijn goed opgeleid. U zult hierdoor altijd met iemand praten die weet waar ze het over hebben. Of het nu aan de telefoon is, op livechat of via e-mail.

Een van onze grootste troeven is onze warme en gastvrije aanpak; geen vraag is te klein en geen probleem is te groot. U kunt met ons live chatten, met ons bellen of ons e-mailen voor advies. We begrijpen dat de keuze van producten moeilijk kan zijn en dat de verscheidenheid aan beschikbare opties overweldigend kan zijn. Ons vriendelijke team helpt u door het proces en help u de beste beslissing te maken voor uw behoeften.

Veel plezier met het bekijken van onze online winkel en als u advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Mail: info@tomassotables.com

Bedrijfsnaam: Futurential B.V.

BTW-Nummer: NL862450548B01

KVK Nummer: 82392781